Beljenje zob

Beljenje zob doma

Sistem OPALESCENCE
Pacientu vzamemo odtis obeh zobnih lokov. V zobotehničnem laboratoriju izdelamo belilni model zob z utori za belilni gel. Pacient pred nanosom belilnega gela temeljito očisti zobe, v model nanese belilni gel in vstavi na zobe. Beljenje običajno poteka preko noči. Zjutraj zobe očistimo, speremo gel iz modela in model vstavimo na priložen mavčni odlitek vaših zob. Da dosežemo želeni rezultat traja beljenje zob doma vsaj 7 dni, lahko pa tudi nekaj tednov – odvisno od intenzivnosti in vzroka zabarvanja.

V času beljenja zob doma pacient ne sme uživati temno obarvane hrane in pijače.

Beljenje zob v ordinaciji

Beljenje z belilnim gelom
Beljenje z belilnim gelom v zobni ordinaciji je metoda, ki vam omogoča pobelitev zob za nekaj odtenkov v eni uri. Če so madeži trdovratnejši se postopek lahko ponovi ali pa se beljenje nadaljuje s sistemom za beljenje doma, da se pridobi željen rezultat. Pri tej metodi je potrebnih več obiskov v ordinaciji, da se doseže želeni odtenek zob.


Beljenje zob v ordinaciji z metodo ZOOM
je profesionalni sistem za beljenje zob. Po namestitvi posebne zaščite okoli dlesni zob, vam zobe premažemo z belilnim gelom, ki po 15-ih minutah pobeli zobe, gel nato speremo in pregledamo rezultat beljenja. Postopek ponovimo še 2 krat. Po beljenju so zobje so svetlejši do 9 odtenkov. ZOOM je najhitrejša metoda beljena, potreben je samo en obisk ordinacije.

Beljenje z metodo ZOOM vključuje:

  • poliranje zob
  • beljenje zob v zobni ordinaciji z UV lučko ZOOM
  • zaščitni gel proti skelenju

  • Beljenje zob - ZOOM - št.1 v svetu

Beli zobje so simbol zdravja in mladosti, zato si želimo svetlejših zob.